top of page

Reünie

In 2022 bestaat scouting Hildebrand 55 jaar! 

Op 12 maart hebben de speltakken hier al kort bij stilgestaan. Er zijn toen namelijk stukken van een tangram verdiend en versierd. Deze stukken samen vormden een deur, tijdens het jubileumgroepskamp is deze deur gemaakt en kon het groepskamp ‘terug in de tijd’ beginnen. Om dit jubileumjaar goed af te sluiten vindt er op 29 oktober een speciale draaidag en reünie plaats. Hierbij kunnen de (oud) Hildebranders natuurlijk niet ontbreken.  

Hoe ziet de reünie eruit?
- Vanaf 16.00 is het clubhuis open en is iedereen welkom.
- Om 16.30 zullen we de reünie gezamenlijk openen met een Oorlam/toost.
- Vanaf 18.30 kun u aanschuiven voor een heerlijke maaltijd. U kunt zich opgeven voor deze maaltijd door te mailen naar info@hildebrand.nl, doe dit voor 15 oktober. De kosten voor de maaltijd zijn € 5,- voor kinderen tot 10 jaar en €7,50 voor mensen vanaf 10 jaar. De betaling doet u voorafgaand zelf, u kunt tot uiterlijk 26 oktober het bedrag overmaken naar:

NL87 ABNA 0561626278 t.n.v. scouting Hildebrand, o.v.v. uw naam en met hoeveel personen jullie mee eten.

We hebben jullie hulp nodig!
Scouting Hildebrand is bezig met het opzetten van een digitaal video en fotoarchief. Hierbij missen we nog behoorlijk wat jaren. Heeft u thuis nou een oud fotoboek of foto’s liggen help ons dan vooral mee door deze digitaal op te sturen naar info@hildebrand.nl. Mocht u hulp nodig hebben met het digitaliseren laat dit dan ook vooral weten, dan kunnen we samen kijken naar een oplossing.

Voor vragen over de Reünie of scouting Hildebrand in het algemeen kunt u altijd mailen naar info@hildebrand.nl.

bottom of page