top of page

Bezoek de SponsorKlikspagina van Scouting Hildebrand

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Scouting Hildebrand, zonder dat het jou geen cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Scouting Hildebrand ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Scouting Hildebrand.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Scouting Hildebrand ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Scouting Hildebrand. Voor jou een kleine moeite, voor Scouting Hildebrand zijn het directe inkomsten, en die kunnen wij goed gebruiken voor  bijvoorbeeld spelmateriaal, onderhoud of het botenfonds.

Hoe werkt het?
Het werkt heel simpel: klik op de webwinkel waar je van plan was om iets te bestellen en je wordt doorverwezen naar de website van de webwinkel, bijvoorbeeld bol.com. Vanaf hier kan je gewoon het artikel bestellen zoals je gewend bent. Omdat de webshop weet dat je via Sponsorkliks komt ontvangen wij hier een percentage aan commissie over. De prijs van een artikel blijft uiteraard hetzelfde, je betaald niks meer door te bestellen via Sponsorkliks.

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Scouting Hildebrand weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Scouting Hildebrand is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Scouting Hildebrand dan niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Scouting Hildebrand

bottom of page